Jump to content

[250₺ PARA ÖDÜLLÜ] TDD EN FAZLA ŞAMPİYON OLAN TAKIM

BurakAKSAKAL

Recommended Posts

Varlk_37.png
Merhaba Değerli TDD Oyuncuları;

Daha önce TDD serüveni boyunca hiç para ödüllü etkinlik gerçekleştirmedik. Fakat uzun zaman boyunca bunların projelerini oluşturmuştuk. Fazla zaman kaybetmeden etkinlik hakkında sizleri bilgilendireceğim.
Gerekli katılım olduğu taktirde başlayacaktır. Ve Her ay olacaktır. Zamanla para ödülü arttırılabilir.
tddduyuru.png

Etkinlik Hakkında Detaylar:
-> Klan Puanları Sistem Tarafından her hafta sıfırlanmaktadır.
-> 4 Hafta boyunca en çok şampiyonluğa sahip olan takıma 250₺ canlı para ödülü verilecektir.
Aklınızda soru işareti kalmaması için;
-> Eğer x ve y takımlarının şampiyon sayıları eşit ise(2-2); Para ödülü ikiye bölünüp her iki takım liderlerine teslim edilecektir.
Katılmak İçin Gereksinimler:

-> Takıma ait Takım tanıtım konusunun bulunması, [https://tr-servers.com/index.php?/forum/26-takım-tanıtımlarıtakım-alımları/]
-> Takım liderinin bu konu altında  aşağıda ki şablonu kullanarak katılım mesajını belirtmesi, (#Etkinlik Katılım Form)
-> Takım üyelerinin hepsinin foruma üye olması,
-> Katılan takımın üye sayısının en az 5 oyuncudan oluşması(aynı ip ve seriale sahip oyuncuların takımlarının katılımları geçersiz olacaktır)

Etkinlik Kuralları:
-> Takımın sunucudaki oyuncularının aktifliği düştüğü taktirde etkinlikten feshedilir.
-> 1 ay sonucunda kazanan takımın üye sayısının 5 oyuncudan az olması taktirde ödül miktarı düşürülür.
-> Takım liderlerinin eksiksiz bir şekilde aşağıda ki formu bu konuya yanıt olarak vermesi gerekmektedir. Aksi taktirde başvurusu geçersiz sayılacaktır.

#Etkinlik Katılım Formu:

Alıntı

Takım Tanıtım Konusu:
(Tanıtım Konunuza en az 5 oyuncuyu şablondaki gibi etiketlenmesi ve atmış olduğunuz yanıtı beğenmeleri gerekmektedir.)

Yukarıda belirtilen kurallara uyacağım, aksi taktirde etkinlikten feshedileceğimi kabul ediyorum.

• Thanks 1

• Create New...